Понеделник, 03 Февруари 2014 15:47
(0 гласа)
Капитанът Тодор Алексиев с разтегната връзка, завръща се на терена след няколко дни
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

  Тодор Алексиев е разтегнал леко задна кръстна връзка по време на мача на звездите от руската Суперлига. Капитанът на националния отбор получи травмата във втория гейм и напусна принудително.

30-годишният посрещач се приземи лошо след една атака и е усукал коляното. След преглед на ядрено-магнитен резонанс е станало ясно, че контузията не е толкова сериозна.

Тодор ще почива няколко дни и ще му бъдат поставени инжекции за ускоряване на възстановяването. Има дори голяма вероятност той да играе за „Газпром“ в мача срещу „Шахтьор“ през уикенда.

„Чувствам се добре. Усетих болка в коляното при падането, но явно съм извадил късмет. Надявам се да съм готов още за следващия мач от първенството“, заяви Алексиев пред  volleyball.bg. Капитанът на националите бе изключително учуден от публикуваната в наш спортен всекидневник информация, че е получил и комоцио на въпросния мач.

„Това са абсолютни измислици. Неприятното е, че такова едно писание може да стигне до майка ми, например, и тя да се притесни излишно. Нито съм получавал удар в главата, нито ми се вие свят. Единственият проблем бе тази болка в коляното“, поясни Алексиев.

Прочетена 865 пъти Последно променена в Вторник, 04 Февруари 2014 15:02