Четвъртък, 02 Април 2015 01:00
(0 гласа)
Отзивите след България - Турция 0:3
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Четвърта поредна загуба записаха волейболистките от националния ни отбор за девойки до 18 години, след като в 4-ия си мач на европейското в Пловдив и Самоков отстъпиха и пред състава на Турция с 0:3 гейма (14:25, 19:25, 28:30) за час и 15 минути в залата на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

„Исках да видя малко повече агресия от моите състезатели в днешния двубой. Все пак съм щастлив от победата и това, че се класирахме за финалната четворка“, заяви след мача старши-треньорът на Турция Мехмет Бедестеноглу.

„Трябваше да започнем мача по-спокойни, но го направихме едва в третия гейм. Имахме своите шансове да спечелим тази част и да се върнем в мача, но за съжаление не успяхме да я вземем“, сподели селекционерът на нашите момичета Радослав Бакърджиев.

„Поздравявам отбора на Турция. Те играха много добре и особено в първите два гейма. Загубихме нашите шансове да се класираме на Световното първенство, но утре ще се опитаме да победим Белгия“, каза пък капитанът на България Йоанна Атанасова.

Прочетена 320 пъти