Сряда, 26 Август 2015 16:14
(0 гласа)
България и Бразилия не излъчиха победител в контрола
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Автор на снимката: cev.eventolive.lu

Женският ни национален отбор завърши 2:2 с волейболистките на Бразилия до 20 години в контролна среща, която се игра в Рио де Женейро. Проверката бе последна за родните ни състезателки преди участието им в четиристранния приятелски турнир, който ще се проведе от 28 до 30 август. В надпреварата „лъвиците“ ще премерят сили с домакина Бразилия, Германия и Холандия.

„Много съм доволен от подготовката до сега и изиграните мачове. Доволен съм от отношението на състезателките към тренировките и контролите. Тук няма да покажем отлична игра заради подготвителния период, в който се намираме. Технически отборът се развива, което е важно. И двете ни разпределителки всеки ден се представят все по-добре и вдигат качеството на игра на отбора. Бразилия притежава много качествен национален отбор до 20 години, за което само мога да ги поздравя. Сега основната ни цел е да се представим достойно на предстоящия турнир“, заяви селекционерът на представителния ни тим Драган Нешич пред сайта на БФВолейбол volleyball.bg.

Припомняме, че родните волейболистки са в страната на кафето, където са на подготовка за Евроволей 2015 в Белгия и Холандия.  

Прочетена 292 пъти Последно променена в Сряда, 26 Август 2015 16:23