Четвъртък, 27 Август 2015 13:00
Творбата на Денислава Пенчева от Попово, 7 клас
Творбата на Денислава Пенчева от Попово, 7 клас

Деца от цяла България показаха, че волейболът у нас се радва на все по-голяма популярност, като изпратиха свои рисунки за конкурса „ Аз обичам волейбола“.

Припомняме, че с Българска федерация по волейбол, съвместно със специализираният волейболен сайтBGvolleyball.com и сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg  подеха инициатива към подрастващите да се включат в конкурс за детска рисунка на тема „Аз обичам волейбола”. Поводът е предстоящото Европейско първенство за мъже от 9 до 18 октомври 2015 г., на което България и Италия са съвместни домакини, а у нас двубоите ще се играят в София и Варна.

Идеята веднага намери широк отзвук, като творбите на малките художници започнаха да пристигат на редакционната ни поща.

Най-активни обаче се оказаха група деца от град Попово, които посещават кръжок по рисуване. Ръководителката на кръжока госпожа  Искра Хаджииванова се оказа запален фен на волейбола, като успя да предаде тази искра и на своите ученици. А те превъплътиха своите чувства и емоции на белия картон. Страхотни  творби на малки художници!

Събрани всички заедно една до друга детските рисунки грейват и изпълват атмосферата с  настроение. Веселите тонове те грабват и те изпълват с позитивизъм. А екипът ни ще бъде затруднен сериозно в избора за наградите.

За своята активност и всеотдайност към децата, която буди възхищение  г-жа Жаджииванова ще бъде удостоена със специална награда от екипа ни. Като истински фен на играта тя ще получи волейболна топка с автографите на националите и билет за Европейското първенство за мъже 2015.

Всички рисунки за конкурса „Аз обичам волейбола“ ще бъдат изложени във фоайето на зала Арена Армеец в София по време на Европейското първенство 9-18 октомври 2015.

Ако все още не сте ни изпратили рисунка, направете го!

Конкурса продължава до 30 септември 2015 година.

Очакваме вашите рисунки на адреса на Free Media Group, част от която са Viasport.bg и BGvolleyball.com:

 София 1592, бул. “Христофор Колумб” 43, Еврохолд Бизнес Център.

За допълнителна информация за конкурса, пишете ни на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

 

Част от получените рисунки за конкурса можете да видите тук.