Петък, 28 Август 2015 11:06
(0 гласа)
Българският национален отбор до 20 години и заместник кметът на Община Суботица г-н Любен Христов с обща снимка за спомен.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Българският национален отбор до 20 години и заместник кметът на Община Суботица г-н Любен Христов с обща снимка за спомен.

Българският национален отбор по волейбол за девойки до 20 години бе на посещение в общината на гр. Суботица, по лична покана на г-н Любен Христов, който е заместник кмет на града и е българин по произход. Визитата се стоя в четвъртък, малко преди важния мач на нашите момичета от Група В на Балканиадата срещу Турция. Припомняме, че младите „лъвици“ се представиха отлично във въпросния двубой и постигнаха много ценна победа с 3:0, която им гарантира първото място в групата.

На срещата родните волейболистки и щабът на тима подариха за спомен на г-н Христов флаг на националния отбор, както и тениска, с която същата вечер той обеща да се яви в залата и да подкрепи отбора в последния му мач от груповата фаза.

11923421 1223221421039221 1126131201 n

(Тийм-мениджърът на представителния ни тим Атанас Върбанов се ръкостиска с г-н Любен Христов, след като му подарява тениска на нациоаналния отбор и роден трибагреник с логото на БФВ.)

От своя страна представителният ни тим изрази приятните си впечатления от града и турнира, както и благодарността си за поканата.

До нея се е стигнало, след като г-н Христов срещнал няколко от момичетата в отбора по време на тяхна разходка из града. Състезателките го поканили да дойде в залата, за да гледа техен мач. Заместник кметът приел и подкрепял бурно родните волейболистки от трибуните.

В края на срещата г-н Христов пожела на отбора да достигне най-малко до двубоя за златните медали на надпреварата.

Днес от 19:00 ч.б.в. България излиза срещу Молдова във втория полуфинал на Балканиадата в Суботица.

Прочетена 369 пъти Последно променена в Петък, 28 Август 2015 13:38