Сряда, 07 Октомври 2015 16:54
(0 гласа)
Efbet върху официалните фланелки на националите за Евроволей 2015
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Снимка: Бончук Андонов

 

Владимир Николов, Теодор Салпаров и Тодор Алексиев представиха екипите на България и новия генерален спонсор

 

Водещият български букмейкър Efbet стана генерален спонсор на Българска федерация по волейбол за Европейското първенство за мъже. Националите на Пламен Константинов ще играят с логото на компанията върху екипите си за Евроволей 2015, което ще се проведе в България и Италия от 9 до 18 октомври.

 

Два дни преди „лъвовете” да излязат за първата си среща от Европейското първенство срещу Германия на 9 октомври от 20,30 часа взала „Арена Армеец”, на игрището, където волейболистите ще играят за честта на България, се състоя официално представяне на екипите им за шампионата.

 

Президентът на Българска федерация по волейбол Данчо Лазаров връчи официалната мачова фланелка на селекционера Пламен Константинов пред всички национали.

„С новия генерален спонсор Efbet отборът ни става още по-силен”, заяви Данчо Лазаров.

 

„Благодаря на Efbet, че се включи в отбора ни в навечерието на най-голямото спортно събитие у нас за годината. Ще се постараем да зарадваме всички българи. Знаем колко ще е трудно, но бъдете сигурни, че ще дадем хвърлим всички свои сили за България”, каза Пламен Константинов.

 

Трима от лидерите на националния отбор – Владимир Николов, Теодор Салпаров и Тодор Алексиев, представиха екипите за Европейското първенство с логото на новия генерален спонсор, излизайки на игрището в „Арена Армеец”, облечени с тях.

 

„Благодарим на Efbet за голямата подкрепа за българския волейбол. Тя ще продължи и след Европейското първенство. Efbet ще бъде част от отбора ни и за олимпийската квалификация през януари. Да си пожелаем да сме партньори в успеха и занапред”, заяви изпълнителният директор на Българска федерация по волейбол Станислав Николов.

Прочетена 739 пъти Последно променена в Сряда, 07 Октомври 2015 17:03