Понеделник, 09 Юни 2014 13:15
(0 гласа)
Близнаците и Николай Николов пропускат гостуванията в лигата
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Георги Братоев, Валентин Братоев и Николай Николов ще пропуснат гостуванията на националния отбор за Световната лига. Отборът заминава утре в 12,35 ч за Русия и ще се върне чак на 30 юни. След двубоите със "Сборная" на 14 и 15 юни в Сургут българската група заминава за САЩ, където играем на 20-и и 21-и. Последните мачове от дългото пътуване са на 27 и 29 юни в Нови Сад  и Ниш срещу Сърбия.

Треньорският щаб прецени да остави Георги Братоев в София, тъй като той не се намира в оптимална физическа форма. Разпределителят ще се готви по специална програма и се очаква да бъде на линия за домакинствата с Русия на 5 и 6 юли. Валентин Братоев пък помоли старши треьнора Камило Плачи и тийммениджъра Владимир Николов да пропусне пътуването по семейни причини, свързани със заболяване на близък човек. Николай Николов има здравословен проблем, който изисква известно време за възсановяване. Центърът игра с болки в мачовете със Сърбия и от медицинския щаб предпочетоха да не рискуват допълнително здравето му.

Волейболистите, които остават в София, ще се готвят под ръководството на помощник-треньора Найден Найденов. Заниманията ще се провеждат в зала "Христо Ботев" и във фитнеса на "Арена Армеец".

Ето и състезателите, на които ще разчита Камило Плачи в следващите 6 мача:

Разпределители: Добромир Димитров и Георги Сеганов

Диагонали: Цветан Соколов и Венелин Кадънков

Посрещачи: Тодор Алексиев, Тодор Скримов, Николай Пенчев и Златан Йорданов

Центрове: Виктор Йосифов, Иван Латунов и Красимир Георгиев

Либеро: Теодор Салпаров

Прочетена 839 пъти Последно променена в Понеделник, 09 Юни 2014 14:09