Вторник, 23 Май 2017 13:19
(0 гласа)
Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев и представителят на Efbet Емил Канев обявиха официално партньорство за Световната лига
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев и представителят на Efbet Емил Канев обявиха официално партньорство за Световната лига
Днес на пресконференция в Пресклуб "България" Българска федерация по волейбол и Efbet обявиха официално своето партньорство за 2017 година. Бетинговата компания ще бъде основен спонсор за Световната лига при мъжете. Договорът между двете страни е за четири години, като за следващата 2018 година се предвижда специално партньорство за Световното първенство за мъже в България и Италия.
 
"Волейболът е най-успешният колективен спорт у нас, затова ние като федерация правим всичко възможно нашите състезатели, щабове и отбори да се чувстват максимално улеснени в подготовката, както и да бъдат финансово осигурени. За това с радост искам да обявя нашето партньорство с Efbet.  Договорът ни е за четири години, като никога до сега федерацията не е подписвала за толкова дълъг период" заяви вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев.
 
18698697 1709304139114272 807658114 o
 
Партньорството засега е само за мъжете, но се предвиждат нови разговори между двете страни и за спонсорство за женския национален отбор. "Както знаете Efbet подкрепи вече волейболистките за Купата на България, надявам се нашето партньорство да се пренесе успешно и за женското направление", допълни Любо Ганев.
 
"За нас е голяма чест и привилегия да бъдем партньори на БФВолейбол и най-успешният национален отбор в последните двадесет години. Рядко в България се подписват толкова дългосрочни договори, което е ясен знак, че ние вярваме на БФВ", коментира представителят на Efbet Емил Канев.
 
 
Прочетена 516 пъти Последно променена в Вторник, 23 Май 2017 13:47