Вторник, 13 Юни 2017 16:17
Невероятната публика в зала "Конгресна" за пореден път подкрепи националния отбор по уникален начин.
Невероятната публика в зала "Конгресна" за пореден път подкрепи националния отбор по уникален начин.

Благодарим ти Варна! Благодарим ти България! Благодарим ти за невероятната подкрепа по време на срещите на националния отбор от Световната лига в Двореца на културата и спорта! Пред пълните трибуни на зала „Конгресна“ родните волейболисти постигнаха впечатляващи победи над олимпийския шампион Бразилия и световния първенец Полша. Направиха го със сърце и душа за всички вас по трибуните и телевизионните екрани. Но има нещо още по-важно... Направиха го и благодарение на ВАС! Легендарната публика във Варна, която за пореден път доказа, че е готова да застане зад отбора във всеки един момент.

Скандиранията от трибуните създадоха усещането, че националния тим има на помощ не само своя 7-и, но 8-и и дори 9-и играч. Атмосферата в зала „Конгресна“ трудно може да се опише. Тя трябва да се изживее. При всяка спечелена точка от националния тим, вие феновете така изразявахте радостта си, че седалките на най-долните редове започваха да вибрират, а тези, които седят на тях да настръхват!

Bulgariacelebrate

(Националите празнуват заедно с феновете секунди след последната точка при победата над Бразилия.)

От този сезон международната федерация въведе специални изисквания към всички срещи от турнира, които се забелязват най-вече по време на мачовете и отбелязването на най-впечатляващите моменти – „Супер забивка“, „Чудовищен блок“, „Ас“ и т.н. Благодарим за подкрепата ви по време на подчертаването на тези ключови моменти във волейбола, които го правят един от най-атрактивните спортове в света.

Комбинацията от добра организация и страхотния синхрон между фенове, ди-джей и балет, превърна срещите в морската ни столица в истинско забавление за малки и големи! Бяха раздадени 15 000 хиляди специални плаката осигурени от Българска федерация по волейбол, а всеки фен в залата можеше да намери своя постер на седалката, за която е закупил билет. От едната страна стоеше специално направена за случая обща снимка на всички състезатели в националния тим, а от другата...българският трибагреник, който не един или два пъти беше издигнат високо по време на срещите! Невероятна гледка! Магическо усещане!

Bulgariateam nezabravim

(Волейболистите и феновете по време на изпълнението на националния химн.)

Забавленията за вас привържениците започваха още в специално подготвената по идея на федерацията фен-зона, която се намираше непосредствено пред входовете на залата. Огромна атракция представляваше игрището за мини волейбол на LIDL. Всеки желаещ можеше  да си направи интересна снимка за спомен в шатрата на Загорка. EFBET също беше подготвил много изненади за привържениците, а АSICS имаше специално изграден магазин. Тези, които искаха можеха да изрисуват и лицата си с цветовете на националния флаг, а от Българския фенклуб имаха магазин, в който се продаваха тениски и други артикули в бяло, зелено и червено. Не на последно място всички фенове бяха посрещани от огромна специално подготвена за случая визия на целият национален отбор и която бе поставена на прозорците над централния вход на залата! Впоследствие настроението извън Двореца на културата и спорта се пренасяше по трибуните, а всички вие се забавлявахте заедно и ставахте свидетели на волейбол от най-високо ниво!

YoungfansinVarna

(Страхотно настроение имаше във фензоната пред централния вход на на зала "Конгресна".)

По случай 1 юни, Деня на детето, бе проведена специална игра с притежателите на "Семейни билети" и 4 дечица получиха уникалния шанс да асистират на селекционера Пламен Константинов в минутите за загрявка преди срещите от турнира. Десетки други пък придружаваха волейболистите на всички отбори по време на излизането на полето и изпълняването на националните химни. 

BONC6757

(Пламен Константинов и две от децата, които имаха уникалния шанс да му партнират преди двубоите от Световната лига.)

Българска федерация по волейбол организира и няколко игри с феновете на своята фейсбук страница, където победителите получиха по два билета за един от дните на турнира! Именно във фейсбук страницата на федерацията – Bulgarian volleyball federation, маркетинг и медийния екип направиха всичко по силите си събитието да бъде отразено по най-добрия възможен начин. Снимки, видеа, интересни информации и включвания на живо по време на тренировките, преди срещите и след тях. 

Pobediteli

(Националите с обща снимка след впечатляващия успех над Бразилия.)

А най-важното беше невероятното представяне на националите по време на срещите от турнира. Да победиш актуалния световен и олимпийски шампион в рамките на 3 дни! Безценно! Волейболистите ни доказаха за пореден път, че са пример за подражание и мъже с големи сърца, в които специално място заемате вие...ФЕНОВЕТЕ!

Благодарим Ви за страхотната подкрепа! Благодарим ти Варна! Благодарим ти България!