Сряда, 14 Юни 2017 14:36
(0 гласа)
Деца от Варна с първи стъпки в световния волейбол
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Млади волейболисти от четири възрасти на ВК Черно море (Варна) - момчета до 12, до 13, до 14 години и юноши до 16 години участваха активно в организацията на турнира от втория уикенд на Световната лига в Двореца на културата и спорта във Варна, който се превърна в истински празник за всички фенове и приятели на волейбола. 
 
В трите дни на турнира в зала "Конгресна", юношите на клуба подпомагаха с подаване на топките, като станаха свиделели отблизо на големите победи на националите над световния шампион Полша и олимпийския шампион Бразилия. 
 
"Не за първи път участваме в организацията на мачове на националните отбори на България в Двореца на културата и спорта", разкрива Дияна Дянова, която е треньор на децата в Черно море и отговаря за тяхното представяне в залата. "В последните години предимно наши състезатели помагат на големите международни форуми, които се провеждат във Варна. Натрупаха много опит за своите задачи. Дисциплинирани са и се справят отлично с тях. Надяваме се в бъдеще да излезе някой национален състезател от тези момчета", допълни специалистката.
 
KBA 3996
 
Самата Диана Дянова пък освен треньорка на юношеското направление в Черно море се изявява и в друга сфера. Дянова е един от официалните статистици на федерацията за ФИВБ за турнира, като се изявяваше успешно на два различни фронта.
Прочетена 2895 пъти Последно променена в Сряда, 14 Юни 2017 14:57