Петък, 16 Юни 2017 13:27
(0 гласа)
Волейболистите ни излизат за втора поредна победа над Бразилия. Снимка: ФИВБ
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Волейболистите ни излизат за втора поредна победа над Бразилия. Снимка: ФИВБ
Емоциите от домакинския турнир във Варна за Световната лига още не са затихнали, а вече е време за нови силни усещания и трепети около участието на волейболните ни национали в най-престижната надпревара. България излиза срещу Бразилия в полунощ, 00:10 ч. на 17 юни, за първия си мач от група G1 от третия турнир на Лигата, който се провежда в аржентинския град Кордоба. Съперници на нашите са още Сърбия и домакините, срещу които е последният двубой от групата.  Лъвовете се нуждаят от две победи за да търсят място на финалите, които ще се проведат в Бразилия.
 
Само дни след феноменалната победа над олимпийския шампион Бразилия на собствена земя, сега волейболистите ни ще тябва да се изправят отново срещу същия съперник. Този път ще е по-различно, като момчетата на Пламен Константинов са лишени от невероятната родна публика. При втората среща със "селесао" националите ни ще трябва да затвърдят доброто си представяне от турнира в морската ни столица. А евентуален нов успех над бразилците, в разстояние само на 10 дни, ще бъде не само голям престиж, но и важна крачка към класиране за финалите.
 
Броени часове остават до старта на националите в група G1 и първия решаващ двубой. Часове изпълнени с очакване и напрежение. Селекционеът Пламен Константинов изрази увереност, че ако волейболистите му покажат играта от мачовете във Варна, отборът ще успее да постигне нови победи. А хиляди фенове от цяла България ще будуват през тези три нощи на турнира с надежди волейболистите ни да се справят и  тимът ни да намери място сред най-добрите в Световната лига.
 
 
Прочетена 1308 пъти Последно променена в Петък, 16 Юни 2017 13:41