Сряда, 28 Юни 2017 16:25
 Атрактивната „Булстрад Арена“ в Русе ще има удоволствието да бъде домакин на срещите от Група A2, в която прекрасните ни волейболистки ще се изправят срещу Германия, Казахстан и Корея.
Атрактивната „Булстрад Арена“ в Русе ще има удоволствието да бъде домакин на срещите от Група A2, в която прекрасните ни волейболистки ще се изправят срещу Германия, Казахстан и Корея.

По-малко от месец, след като мъжкият национален отбор победи актуалния световен шампион Полша и действащия олимпийски златен медалист Бразилия, сега е време да насочим вниманието си към още по-красивата част на българския волейбол, а именно женският национален тим, който започва участието си в световното Гран При. Атрактивната „Булстрад Арена“ в Русе ще има удоволствието да бъде домакин на срещите от Група A2, в която прекрасните ни волейболистки ще се изправят срещу Германия, Казахстан и Корея.

nacionalki 1

Сблъсъците, които обещават да бъдат много интересни, ще се проведат от 7-и до 9-и юли, а дневният билет, който включва и двете срещи за съответния ден от турнира, е на символичната цена от 5 лв. Специално за феновете, които искат да бъдат в залата и в трите дни на надпреварата Българската федерация по волейбол е предвидила пакетен билет на цена от 12 лв. Пропуските за всички ученици и студенти са по 3 лв. на ден, като единственото условие е да се представи ученическа или студентска книжка при закупуването им или при проверката на входа на залата. Деца до 12 години ще влизат в залата напълно безплатно с придружител, а входът ще бъде свободен и за пенсионери и инвалиди.

jeni2

В първия ден от световното Гран при България излиза срещу Казахстан. Двата тима играха един срещу друг и на силния международен турнир Купа Елцин, като родните „Лъвици“ се наложиха с 3:1. Двубоят в „Булстрад Арена“ е на 7-и юли, петък, от 20:10 ч. В 16:40 пък ще се изиграе първата среща от надпреварата между Корея и Германия.

Ето и програмата за целия турнир:

07.07.2017 г., петък

16:40 ч. Корея – Германия

20:10 ч. България – Казахстан

08.07.2017 г., събота

16:40 ч. Германия – Казахстан

20:10 ч. България - Корея

09.07.2017 г., неделя

16:40 ч. Казахстан – Корея

20:10 ч. България – Германия

Продажбата на билетите за срещите в Русе стартира онлайн ТУК, както и в мрежата на Ticketportal за цялата страна, която включва всички бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, магазини Office 1, билетен център НДК, каса „Арена Армеец“, магазини „На тъмно“, книжен център Greenwich. От петък, 30 юни Пропуски ще се предлагат и на място на касите на „Булстрад Арена“.