Събота, 16 Август 2014 10:18
(0 гласа)
Таблет за най-колоритния фен на финала в Самоков
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Таблет и куп други награди очакват волейболните фенове в Арена Самоков

 

Нов и модерен таблет ще спечели най-колориятният от волейболните фенове по време на финалния мач от Световното Гран При в Самоков.

БФВ осигурява нов таблет за волейболния привърженик с най-забележителна визия на финала, който ще проведе тази неделя от 19:00ч. в „Арена Самоков”, гр. Самоков.

За да участвате в състезанието, трябва да изразите подкрепата си чрез впечатляваща визия, която да покажете на самия двубой. Припомняме, че градусът на настроението по време на финала ще вдига известният DJ Теди Джорджо.

Таблетът обаче не е единствената награда, която може да спечелите в своебразната „Надпревара за най-колоритен фен”. Очакват ви още топки, шапки и спортни тениски.

Елате и ни покажете колко обичате волейболната игра! Подкрепете българския спорт и се забавлявайте!

Световното Гран При е най-престижният турнир в женския волейбол. Гран При е един спортен празник, който може да посетите тази събота и неделя, в гр. Самоков, „Арена Самоков”.

Програма на турнира:

Събота /16.08.2014г/

16:00ч. – Първи полуфинал : Чехия- Хърватия

19:00ч.- Втори полуфинал: България- Казахстан

Неделя /17.08.2014г./

16:00ч. – Мач за трето място

19:00ч. – Финал

 БФВ отправя специален призив към гражданите на гр. Самоков и околностите за подкрепа към големия международен спортен форум.

В дните, в който китното планинско градче празнува своя Празник на града, Българската волейболна федерация се надява, че самоковци, известни с огромната си любов към спорта, ще дойдат в „Арена Самоков” и ще подкрепят българския волейбол, а междувременно могат да спечелят и много от споменатите вече награди.

Прочетена 446 пъти