Неделя, 20 Май 2018 11:42
Капитанът на женския национален отбор по волейбол Христина Русева отбеляза 12 точки за успеха над Португалия.
Капитанът на женския национален отбор по волейбол Христина Русева отбеляза 12 точки за успеха над Португалия.

Националният отбор по волейбол за жени започна по най-добрия начин участието си в първото издание на Златната европейска лига! В столичната зала „Христо Ботев“ съставът ни надигра Португалия с 3-0 (25-13, 25-18, 25-19) в първа среща от Група А на турнира! 12 точки за успеха отбеляза капитанът на тима Христина Русева. Ето и какво каза тя, за сайта на БФВолейбол volleyball.bg, минути след последната точка:

"Много съм доволна и съм много горда, защото тази година наистина сме много подмладен състав. Всички момичета се справиха страхотно. Бяхме концентрирани, съсредоточени и това ни беше целта – да бием португалките 3-0. За мен е голяма гордост и чест, че тази година съм капитан. Надявам се да се представя добре и да съм на късмет. В сряда срещу Украйна очаквам да се поздравим отново с победа. Надявам се всички отново да бъдем концентрирани и гледаме напред към следващите мачове."

Повече за България - Португалия 3-0 може да прочетете тук.

Видео интервю с капитана на тима Христина Русева може да намерите на страницата ни във Facebook.

Следващият двубой на България в надпреварата е срещу Украйна на 23-и май от 18:30 ч. Арена на сблъсъка отново е столичната зала „Христо Ботев“.