Сряда, 13 Юни 2018 11:46
Селекционерът на България Пламен Константинов и треньорите на Франция, Бразилия и Канада ще дадат официална пресконференция преди началото на турнира във Варна от Волейболнтата лига на нациите
Селекционерът на България Пламен Константинов и треньорите на Франция, Бразилия и Канада ще дадат официална пресконференция преди началото на турнира във Варна от Волейболнтата лига на нациите Снимка:Костадин Андонов

Селекционерите на България, Бразилия, Франция и Канада говорят на 14 юни от 14 часа в Двореца на културата и спорта

Официалната пресконференция преди началото на турнира от Волейболната лига на нациите във Варна ще се проведе в четвъртък, 14 юни, от 14 часа, в пресцентъра на зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта.

На срещата с медиите ще присъстват четиримата селекционери на отборите, които участват – Пламен Константинов (България), Лоран Тили (Франция), Стефан Антига (Канада) и Ренан Дал Зото (Бразилия). 

Сблъсъците от Волейболната лига на нациите във Варна ще се проведат от 15 до 17 юни. Първият двубой между олимпийския шампион Бразилия и бронзовите медалисти от последната Световна лига Канада е в петък, 15 юни, от 15,30 часа. Първият мач на селекцията на Пламен Константинов е в петък от 18,30 часа – България посреща Франция. В събота от 15,30 играят Бразилия и Франция, а от 18,30 – България и Канада. В неделя от 15,30 е мачът Франция – Канада, а от 18,30 е срещата България – Бразилия. Билетите за мачовете във Варна от най-комерсиалния волейболен турнир са в продажба в мрежата на Eventim и на касите на Двореца на културата и спорта.

*Акредитациите за турнира във Варна ще се получават след края на официалната пресконференция с четиримата треньори