Сряда, 18 Юли 2018 15:52
Националките от разширения състав и техния щаб със спечелената награда за отбор №1 на месец юни
Националките от разширения състав и техния щаб със спечелената награда за отбор №1 на месец юни

Националките  Гергана Димитрова, Петя Баракова и Жана Тодорова приеха от името на целия тим на България наградата за отбор №1 на месец юни в класацията на спортните журналисти на Пресклуб „България“. И трите заявиха, че призът е признание за положения труд през изминалите месеци и благодариха за вота на журналистите. 

„Благодаря на всички, които са гласували за нас, благодаря от името на момичетата, че сме избрани за отбор №1 на месец юни. Положеният труд ни се отплати. За нас тази година изключително успешна. Ние сме с професионалисти, както състезатеките, така и щаба, защото всичко е дозирано, всичко е премислено и ни се осигуряват най-добрите условия за подготовка. Почивката свърши и сега започваме подготовка за световното първенство в Япония. Ще продължим да тренираме на обороти, ще дадем всичко от себе си и се надявам да постигнем едно добро класиране на мондиала“, заяви при приемането на наградата Гергана Димитрова.

377837

Благодаря за този приз,който е една голяма оценка за положения труд през това лято. Постигнатият успех показва, че сме дали всичко от себе си и сме демонстрирали какво можем. Разбира се, че след всичко, което постигнахме има промяна. Ще мерим сили с най-класните отбори в света, там ни беше мястото. И се надявам на световното да покажем най-доброто от себе си“, каза Петя Баракова.

„Благодаря за признанието. Не ни беше лесно през тези месеци. Успехите се дължат на професионализма на състезателките и целия щаб. Имахме много пътувания, беше наистина тежко. Но стиснахме зъби и се справихме на едно много високо ниво. Починахме си достатъчно и сега се готвим за новите съперници на предстоящото световно първенство“, заяви Жана Тодорова.