Петък, 11 Януари 2019 15:49
Съставът на Добруджа ни превъзхождаше в атака, заяви треньорът на Пирин Мирослав Живков
Съставът на Добруджа ни превъзхождаше в атака, заяви треньорът на Пирин Мирослав Живков Снимка: ВК Хебър

исля, че се получи един равностоен мач, в който не успяхме на 100% да оползотворим моментите, които имахме. Волейболистите на Добруджа ни превъздхождаха в атака. Не успяхме да затрудним тяхното посрещане и дойдоха нашите проблеми", заяви старши треньорът на Пирин (Разлог) Мирослав Живков, след загубата на тима му с 1:3 гейма от Добруджа 07 (Добрич) в четвъртфиналите за Купата на България.

"В първия гейм направихме много грешки. Сервисът е нещо, върху което трябва да продължим да работим. Играем добре като организация, но днес имаше моменти с добри индивидуални действия, а липсваха добрите отборните", добави Живков.

Волейболистът на Добруджа 07 Велизар Чернокожев заяви: "Мач с мач не си приличат и няма значение, че в Добрич мачът с Пирин приклачи с 3:0. Видяхме, че съперникът ни измъчи доста в първия гейм. Имахме концентрация, мотивация и физически бяхме по-добре подготвени. Не е лесно, но се радвам, че се справихме. Чакаме силен противник на полуфиналите."

"Получи се един хубав мач. За съжаление в първия гейм не успяхме да задържим посрещане. Това ни е слабост през цялата година. Има такива спадове. Бяхме по-мотивираният отбор и повече искахме победата. Получи се хубав мач", пък коментира старши треньорът на Добруджа Пламен Христов след успеха.

Повече от изказванията след мача вижте във видео-материала тук.