Неделя, 13 Януари 2019 21:53
Треньорът на Хебър Атанас Петров заяви, че със спечелването на трофея е осъществена една голяма мечта на волейбола в Пазарджик
Треньорът на Хебър Атанас Петров заяви, че със спечелването на трофея е осъществена една голяма мечта на волейбола в Пазарджик

Треньорът на новия носител на Купата на България - Хебър (Пазарджик) Атанас Петров коментира след победата над Нефтохимик с 3:2 гейма,  във финалния двубой от турнира, че в основата на успеха е характера и търпението на тима му, а със спечелването на трофея се е осъществила една голяма мечта на пазарджишкия волейбол.

"Изключително труден мач, моят отбор игра много силно, трябваше да бъдем търпеливи, но в момент, в който те се пропукаха ние използвахме момента. Играхме с опит срещу опитни състезатели. Беше невероятно. Не мога да изкажа емоциите, това беше една наша мечта", коментира Петров.

"Това е резултат от нашия труд, няма такава подкрепя никъде в България, благодаря на публиката. Опитът, който демонстрираха играчите ми, срещу доста опитен отбор, бяхме по-търпеливият отбор. Първа купа при мъжете, бях си поставил за цел, но доста по-далеч във времето", добави той.

"Гониме си нашите задачи, имаме големи възможности да се бориме и за други трофеи, но да не избързваме", добави още треньорът на Хебър.