Сряда, 12 Юни 2019 17:28
Звезди от националния отбор по волейбол се срещат с фенове във Варна на 13 юни
Звезди от националния отбор по волейбол се срещат с фенове във Варна на 13 юни Снимка: fivb.com

Любимци на феновете от националния отбор на България по волейбол за мъже ще се срещнат с варненци в четвъртък (13 юни) от 17,30 часа. Звезди от селекцията на Силвано Пранди ще раздават автографи в магазина на партньора на Българската федерация по волейбол – Vivacom, в Grand Mall Варна.

Националите са в Морската столица за предстоящите битки от Волейболната лига на нациите. От 14 до 16 юни в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта "лъвовете" посрещат Австралия, Япония и Италия. В петък българите се изправят срещу друг претендент за запазване на мястото във Волейболната лига на нациите – Австралия. В събота е двубоят с японците, а в неделя е битката срещу Италия. Всички срещи на България са от 20,40 часа.

Билетите за домакинския турнир от Волейболната лига на нациите при мъжете от 14 до 16 юни във Варна са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа - в бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Във Варна билети може да вземете на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър.