Четвъртък, 29 Януари 2015 14:47
(0 гласа)
Три състезателки се присъединяват към лагера на кадетките в София
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Българският национален отбор за кадетки от днес започва основната част на подготовката си преди Евроволей 2015, на което България е домакин от 28-и март до 5-и април.

Младите състезателки бяха събрани, от старши-треньора Радослав Бакърджиев, за първи път на 12 януари, когато за три дни проведоха няколко тренировки заедно. След това момичетата бяха извикани още два пъти на лагери, които продължиха по 10 дни. От днес, до започването на турнира, националките ще се подготвят в столичната спортна зала „Христо Ботев“. Към основната група от 16 състезателки трябва да се присъединят Радостина Маринова и Йоанна Атаносова от ВК „Марица“ (Пловдив), както и Василена Папанова от ВК „Казанлък“. Това ще стане след изиграването на мачовете от 14-ия кръг на женското първенство този уикенд.

Нашият отбор попадна в една група на Евроволей 2015 заедно с Белгия, Турция, Холандия, Полша и Чехия, а мачовете ще се изиграят в Пловдив. В Първа група пък жребият събра Сърбия, Русия, Германия, Италия, Словения и Гърция, а домакин на срещите е Самоков.

Прочетена 365 пъти