Четвъртък, 27 Октомври 2016 12:17
Пуснаха билетите за "Марица" - "Еджзаджъбашъ Витрa"

Билетите за първия мач между „Марица“ (Пловдив) и турския „Еджзаджъбашъ Витра“ (Истанбул) вече са в продажба. Двубоят между първенеца на България и шампиона на света от втория кръг в Шампионската лига при жените ще се проведе в зала „Колодрума“ на 1 ноември, вторник, от 18:00 б.в.

Любителите на спорта отново ще могат да изгледат мача в бляскавото ново съоръжение срещу скромната сума от 5 лева, като за ученици и пенсионери входът ще е безплатен. 

Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на място в зала „Колодрума“ преди мача.

В същото време кметът на Пловдив Иван Тотев призова жителите на Града под тепетата да подкрепят волейболистките на треньора Иван Петков в големия предстоящ мач от най-силния европейски клубен турнир. 

„Нека колкото може повече хода да отидат на мача и да подкрепят Марица. Пет лева е билетът - нищо не е това. Нека реално да отидем, да се съберем 3000 човека в залата и да помогнем на клуба. Това е съпричастността“, заяви Иван Тотев.

Днес Общинският съвет гласува с пълно единодушие да се отпуснат 3000 лева на ВК "Марица". Всичките 47 съветници одобриха предложението на кмета на града Иван Тотев. Средствата ща отидат за покриване на част от наема в размер на 7000 лева, който клуба ще плати за ползването на "Колодрума".