Събота, 06 Май 2017 13:31
Треньорът на Марица Иван Петков смята, че спечелените трофеи бяха задължителни за тима
Треньорът на Марица Иван Петков смята, че спечелените трофеи бяха задължителни за тима Снимка:Бончук Андонов

Марица (Пловдив) победи Славия (София) с 3:0 гейма, във финала на турнира за Купа България и триумфира с трофея, като направи и златен дубъл за сезона. Ето какво каза треньорът на победителките Иван Петков след спечелване на Купата:

“Щастливи сме от спечелените трофеи. Те бяха задължителни за нашия отбор. Всяко едно друго класиране щеше да бъде голяма изненада и голям неуспех за нас. Но всеки един трофей си има своята стойност в нашите сърца.”

 "Тук момента да поздравя момичетата, които бяха прекрасни. Това са едни професионалистки и работиха здраво през изминалата година. Така че за мен ще бъде удоволствие да продължим да работим през следащия сезон задно

"Тепърва ще провеждаме разговори по селекцията за следващия сезон. Защото ще разчитаме в голяма степен на тези волейболистки, които които са в отбора и спечелиха златния дубъл. Но вече мислим за бъдещето и за това какви състезания ни предстоят и какво трябва да се прави от тук нататък. До края на месец май ние трябва да сме наясно със селекцията и с визията на отбора за следващия сеон".