Събота, 15 Април 2017 15:36
Битката за титлата в Суперлигата продължава на бургаска земя

Двата финалисти  Суперлигата при мъжете – Монтана и Нефтохимик 2010 продължават битката за титлата с два нови мача на бургаска земя. Третият сблъсък от финалната серия е днес, 15 април от 19,00 часа в бургаската зала “Младост”.

До момента резултатът във финалния плейоф е равен - 1-1 победи, след два петгеймови сблъсъка в Монтана. В първата среща тимът от Северозападна България, воден от Даниел Пеев спечели с 3:2, а във втория мач бургазлии, водени от Петър дочев се наложиха също с 3:2 гейма.

Сега всичко започва отначало, с единствената разлика, че домакинският фактор е в полза на бургазлии. Волейболистите на Нефтохимик са безапелационни у дома и спечелиха 10 поредни мача в своя зала в последно време, като нито веднъж през 2017-а не дадоха повече от един гейм на гостуващ съперник.

Така Монтана ще има изключително трудната задача да се противопостави на съерника като гост, а Нефтохимик от своя страна ще има възможност да приключи серията и да триумфира с титлата на свой терен и пред собствена публика.

logo2015