Вторник, 24 Април 2018 11:29
Треньорът на ЦСКА Александър Попов не е удовлетворен от третото място,в класирането на Суперлигата
Треньорът на ЦСКА Александър Попов не е удовлетворен от третото място,в класирането на Суперлигата
ЦСКА не успя да се противопостави ефективно на шампионите от Нефтохимик 2010, като отстъпи с 1:3 гейма в третия мач от финалния плейоф в Суперлигата при мъжете. Така с общ резултат 3:0 победи в серията бургазлии спечелиха титлата, а "червените" завършват с бронзовите отличия в първенството. Ето какво каза треньорът на ЦСКА Александър Попов след този мач.
 
"Най-слабият мач във финалната серия. Ние не можахме да посрещаме. Само в отделни моменти се доближавахме, но не устисквахме спорните ситуации. Бургас надделяваше в тези тънки, важни, майсторски разигравания. Това ни попречи да играем добре, освободено, за което съжалявам. Не ни се получи играта".
 
"Играхме добре през сезона, борихме се с трудностите, които всеки професионален отбор има. Половината от сезона играхме с резервни състезатели и хора, които играха на други постове. Това като че ли беше най-хубавото време на ЦСКА през сезона. След това направихме запомняща се плейофна серия. Стигнахме финал, но го загубихме. Затова цялостната оценка не може да бъде положителна. Третото място в никакъв случай не е извинение за нас. През живота си аз нямам трето място нито като състезател, нито като треньор, което означава, че го приемам, ако не е провал, то като недобре свършена работа. Поздравления за Нефтохимик. Организационно разполагат с много добри условия. Имат висок бюджет, добри състезатели, играха Шампионска лига, доминираха в първенството. Абсолютнио закономерно победиха".
 
 

logo2015