Управителен съвет

1. Данчо Лазаров Данчев  Президент на БФВ Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
2. Петър Георгиев Кънев Първи Вицепрезидент Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
3. Иван Тодоров Кирилов Вицепрезидент Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4. Верка Лазарова Николова Вицепрезидент Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
5. Владимир Петков Димитров Вицепрезидент Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
6. Тодор Асенов Дапев Вицепрезидент Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
7. Илия Благоев Динков Вицепрезидент Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
8. Огнян Стефанов Герджиков Вицепрезидент Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
9. Пенчо Ангелов Ангелов Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
10. Витка Атанасова Дончева Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
11. Любомир Ефтимов Ганев Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
12. Милко Петров Багдасаров  Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
13. Радко Петров Тумбев  Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
14. Борислав Кирилов Кьосев  Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
15. Сашко Михайлов Везенков  Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
16. Станислав Димитров Николов Ген. секретар Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
17. Деко Михайлов Григоров Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
18. Николай Григоров Григоров Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
19. Иван Сеферинов Димитров Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
20. Любомир Александров Герасимов Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
21. Валери Людмилов Андреев Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
22. Иван Рачев Чомаков Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
23. Евгени Милтонов Иванов Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
24. Сашо Стефанов Александров Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
25. Христо Димитров Драмов Член на Управителен съвет Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.