Петък, 28 Август 2015 22:40
Страхотна снимка от втория мач на Колев и Христов срещу португалската двойка Силва и Лейте. Нашите момчета спечелиха срещата с 2:1, но отпаднаха от турнира заради по-лоша геймова разлика от тандема на домакините.
Страхотна снимка от втория мач на Колев и Христов срещу португалската двойка Силва и Лейте. Нашите момчета спечелиха срещата с 2:1, но отпаднаха от турнира заради по-лоша геймова разлика от тандема на домакините. Автор на снимките: CEV.lu

Българската ни двойка Христо Колев / Мартин Христов загуби от австрийците Ермакора / Пристаус – Телсниг с 0:2 в третия си мач от Група Е на Европейското първенство по плажен волейбол за мъже до 19 години в Португалия. За съжаление двубоят се оказа и последен за нашите момчета в шампионата, след като в другата среща от потока, представителите на домакините Силва / Лейте надиграха испанското дуо Рохас / Арабисен с 2:1 (23:21, 17:21, 14:16). С този успех португалците заеха така ценната трета позиция, която ги класира в следващия кръг на надпреварата. Пясъчните „лъвове“, които победиха във втория си мач именно Силва и Лейте с 2:1 останаха на последното четвърто място с по-лоша геймова разлика от „мореплавателите“ и отпадат от турнира.

В следващия етап младите португалци ще се изправят срещу италианците Пелегрини / Де Фабритис. 

135740 IMG 6288

 

(Христо Колев посочва на своя партньор Мартин Христов къде да насочи сервиса си по време на двубоя срещу португалците Силва/Лейте, който нашите момчета спечелиха с 2:1.)