Неделя, 08 Май 2016 10:29
Пламен Константинов дълго  раздава автографи на младите волейболистки по време на петия турнир от Скаут лигата
Пламен Константинов дълго раздава автографи на младите волейболистки по време на петия турнир от Скаут лигата Снимка:Бончук Андонов

Президентът на Българска федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров, главният мениджър на корпорация "Развитие" Александър Александров, селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов и волейболисти от представителния ни тим, ще присъстват на официалното закриване на Гала фестивала от Скаут лигата по волейбол, която е за момичета до 14 г.

Церемонията по закриването на най-мащабният турнир при подрастващите, който събра за надпревара 20 отбора от цялата страна ще се проведе от 15:00 ч в столичната зала „Христо Ботев“. Преди това ще се играят два мача - финалът и спора за 3-4 място в Гала фестивала.

Така след присъствието на треньора на жените Иван Сеферинов и националките по време на откриването на турнира, сега младите волейболистки, които са бъдещето у нас, ще имат възможността да се докоснат от близо и до големите ни състезатели.

12743603 964173590333847 8027148062409036090 n

Пламен Константинов, Данчо Лазаров и шефът на корпорация "Развитие" заедно с децата по време на петия турнир в София

За закриването се очаква и представител на Министерството на спорта както и още много други официални гости, бивши и настоящи волейболисти.

Припомняме, че Владо Николов покани всички участнички от Скаут лигата да му бъдат гости на бенефиса, като след закриването всички отбори ще се отправят към Арена Армеец.