Четвъртък, 11 Август 2016 12:07
Замфиров & Хаджийски играят срещу финландци във втория си мач от Европейското в Бърно.
Замфиров & Хаджийски играят срещу финландци във втория си мач от Европейското в Бърно.

Иван Замфиров & Валентин Хаджийски започнаха със загуба участието си на Европейското първенство по плажен волейбол за момчета под 18 години в Бърно. Родният тандем отстъпи от третите поставени в схемата на турнира французи Платра & Басюро с 0:2 (10:21, 12:21).

Въпреки ниските температури двубоят започна в 9:00 ч. сутринта местно време. Нашите състезатели, пристигнаха в Бърно в сряда вечерта заради организационни неуредици и забавяне на един от автобусите превозващи участниците от международното летище във Виена до чешкия град. Въпреки това домакините поставиха срещата като първа в програмата и лишиха тандемът ни от възможността да направи поне една тренировка преди дебюта си на европейско.

По същото време днес, но на корт номер 3 се изигра другият сблъсък от тази Група С, в който близнаците Бейло от Англия победиха финландците Хиетевала & Топио също с 2:0 (21:16, 21:15).

От 16:40 ч.б.в. е вторият мач на Замфиров и Хаджийски срещу двойката от Финландия. Срещите от турнира могат да бъдат гледани на живо на www.laola1.tv