Събота, 01 Октомври 2016 17:30
Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев получава специален плакет за 70-годишния юбилей на клуба от БФВ
Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев получава специален плакет за 70-годишния юбилей на клуба от БФВ

Българска федерация по волейбол уважи юбилея на ВК "Пирин" и удостои със специален плакет кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев, който освен градоначалник е и дългогодишен волейболист на ВК "Пирин". Плакетът бе връчен от изпълнителния директор на БФВ Станислав Николов по време на откриването на международния турнир в Разлог, с който се чества 70-годишннината от създаването на ВК "Пирин".

От своя страна инж. Красимир Герчев благодари за плакета и заяви, че за него е чест, че на юбилейния турнир гостуват знакови отбори, които заедно с волейболистите на ВК „Пирин“ отбелязват годишнината. Той пожела още много години просперитет за волейболния клуб, спортът в региона да продължава да се радва на същата популярност и здраве на всички волейболисти и техните треньори. 

Припомняме, че БФВ почете и ветераните на круба, като два дни преди това генералният екретар на федерацията Владимир Николов гостува в Разлог за юбилийната среща на четири поколения бивши и настоящи волейболни състезатели, треньри и деятели.

news1444142