Петък, 18 Май 2018 18:17
Волейболистките от националния отбор призоваха феновете да ги подкрепят в изключително важните двубои от първото издание на Златната европейска лига.
Волейболистките от националния отбор призоваха феновете да ги подкрепят в изключително важните двубои от първото издание на Златната европейска лига.

Волейболистките от националния отбор призоваха феновете да ги подкрепят в изключително важните двубои от първото издание на Златната европейска лига. Тимът ни започва турнира с домакинство на Португалия от Група А. Срещата е в събота, 19-и май, от 17:00 ч. в столичната зала „Христо Ботев“.

„Предстоят ни много важни мачове, така че се надявам всички да дойдете и да ни подкрепите! Вие сте нашият 7-и играч! Имаме нужда вас!“ Това каза Добриана Рабаджиева, а към нейният призив за подкрепа се присъединиха още Христина Русева, Петя Баракова и Жана Тодорова.

Видео с посланието на Добриана Рабаджиев вижте тук. 

„Елате всички в зала „Христо Ботев“, на 19-и май, за да победим, за да бъдем заедно и за да подкрепим България“, бяха думите на капитанът на тима Христина Русева. 

Видео с призива на Христина Русева вижте тук

Какво послание към привържениците отправи Петя Баракова може да видите тук.

Какво каза либерото на тима Жана Тодорова може да видите тук.

Цената на билетите, които ще се продават на касите на зала „Христо Ботев“ в деня на мача е 5 лева. На 23-и май съставът на селекционера Иван Петков приема Украйна, а на 26-и е домакин на Азербайджан. Срещата България – Португалия в събота ще бъде излъчвана и пряко в ефира на БНТ HD.