Събота, 20 Февруари 2016 11:03
Треньорите след дербито ЦСКА-Левски

Женският отбор на Левски (София) спечели вечното дерби с ЦСКА (София) пред празни трибуни в гостуването си в зала "Васил Симов", след повече от два часа игра и 17:15 в тайбрека.

Ето мненията на двамата треньори след края на двубоя.

"Поздравявам отбора на ЦСКА за борбата в този мач. Радвам се, че постигнахме крайната победа. Имаше много неточности и грешки от наша страна във всеки един елемент. Логично беше да не постигнeм категоричната победа, която търсихме.

Не е хубаво такива мачове да са без публика, на тези дербита трябва да има атмосфера. Срещу ЦСКА щеше да има фенове, които ще викат срещу нас, но не е хубаво да се играе пред празна зала. И ние срещу Марица бяхме принудени да играем пред празни трибуни в зала "Христо Ботев", което не беше добре", коментира треньорът на „Левски“ Радослав Бакърджиев.

 

„Първите два гейма на мача можехме да ги вземем, но не успяхме да ги затворим! Във втория имахме два геймбола и не се възползвахме. Но Левски има по-голяма класа във всички постове, с изключение на разпределителския, където състезателката е малка. Останалите им волейболистки са доста класни.

Напоследък пък ние малко се оголихме , паради заминававе на състезателки за чужбина. В крайна сметка, когато някоя има добро предложение ЦСКА винаги дава път да се развива. Естествено, имаме много деца от школата, които могат да ги заместят и това е важното“, коментира треньорката на ЦСКА Юлия Иванова.