Вторник, 13 Ноември 2018 12:01
При 2:0 срещу "Славия" (София) в двубоя от шампионата за юноши - старша възраст, Иван Панков изкълчи глезен и напусна игра.
При 2:0 срещу "Славия" (София) в двубоя от шампионата за юноши - старша възраст, Иван Панков изкълчи глезен и напусна игра.

Нови неволи се струпаха на главата на Владимир Николов и Андреа Буратини. В неделя "Левски София" получи двоен удар в рамките на един мач. При 2:0 срещу "Славия" (София) в двубоя от шампионата за юноши - старша възраст, Иван Панков изкълчи глезен и напусна игра. Гостите се възползваха максимално от отсъствието на водещия реализатор на "сините" и стигнаха до пълен обрат с 3:2. Наставникът Андреа Буратини не може да използва и друг основен състезател - Самуил Вълчинов, който получи травма в коляното и стъпалото след приземяване накриво върху рекламен банер в Русе.

Много тежко става положението и за мъжкия отбор на "Левски", където Панков зае мястото на контузения капитан Смилен Мляков. Опитният състезател извади десния си лакет при игра в защита преди мача с "Дунав" в Русе от Суперлигата. Диагоналът се възстановява добре, но все още не е ясно кога ще може да заиграе отново.

"Ситуацията е много неприятна, но трябва да се справим. Проблемът е, че не можем да тренираме пълноценно, но не искам да се оплакваме. Надявам се двата ни отбора да вземат максималното и при това тежко положение", заяви президентът и наставник на мъжете Владимир Николов.

Тази събота "Левски София" гостува на вечния съперник ЦСКА в дербито на кръга. Старшата пък ще има тежката задача в неделя да се пребори за успех над "Марек" в Дупница.

logo2015