Четвъртък, 25 Юни 2015 14:08
(0 гласа)
Българският национален отбор за девойки младша възраст по време на среща от Европейското първенство за жени до 18 години в Пловдив и Самоков, което се проведе по-рано тази година.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Българският национален отбор за девойки младша възраст по време на среща от Европейското първенство за жени до 18 години в Пловдив и Самоков, което се проведе по-рано тази година. Източник на изображението: CEV.lu

Българският национален отбор по волейбол за девойки младша възраст ще участва на предстоящата Балканиада, която ще се проведе от 1 до 5 юли в Изворани (Румъния). В надпреварата ще участват общо осем държави, като освен домакините и нашият отбор, останалите тимове са Македония, Гърция, Молдова, Сърбия, Турция и Черна гора.

Участниците ще бъдат разделени в две групи по четири, в които се играе всеки срещу всеки. Волейболистките на България попаднаха в Група II със Сърбия, Турция и Гърция. В другата Група I са Румъния, Молдова, Черна гора, Македония.

Младите ни националки започват срещу Гърция, като двубоят е на 1 юли (сряда)от 19:00 ч б.в. Във втория ден нашите момичета се изправят срещу Сърбия, а мачът е на 2 юли от 15:00 ч. В последната си среща от груповата фаза волейболистките ни излизат срещу Турция, на 3 юли от 15:00 ч.

Първите два тима от всяка група оформят финална четворка. Заелите трето и четвърто място спорят за разпределение на позициите от пета до осма.

Прочетена 430 пъти Последно променена в Четвъртък, 25 Юни 2015 14:20