Вторник, 04 Април 2017 21:14
(0 гласа)
Страхил Балов: Срещу Италия излизаме да дадем най-доброто от себе си
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Националният отбор по волейбол на България за девойки под 18 години записа първо поражение на Европейското първенство 2017, след като отстъпи на Русия с 0:3 гейма. Въпреки загубата, треньорът на волейболистките Страхил Балов, е убеден, че отборът ни ще излезе да даде най-доброто от себе си срещу лидера Италия, а ето още от неговото мнение след мача:

„Не успяхме да покажем потенциала си срещу рускините. За съжаление нямахме лидер в този мач. Също така две неща не направихме добре в този двубой. Още от първата точка не нанасяхме удари по високата блокада на Русия, а плахо и отчайващо действахме с пускане на топката. Изключително ненужни и доста на брой грешки от сервиз, в моментите, които имахме доминация“.

„Опитът ми показва, че на такива първенства, всеки отбор изиграва един слаб мач. Надявам се това да беше нашия слаб мач. Целта сега е да се възстановим за двубоя с лидера Италия. Излизаме да се борим и да дадем най-доброто от себе си“.

България се изправя срещу Италия на 5 април от 15:00 ч (б.в). В третия си мач представителките на Скаудра адузура победиха Турция с 3:0 и са лидер в групата с три победи от три мача и актив от 9 точки.

Прочетена 310 пъти Последно променена в Вторник, 04 Април 2017 21:21