Вторник, 19 Април 2016 12:56
Двамата треньори преди "Марица" - "Левски"
Снимка: start-photo.bg

Шампионът „Марица“ (Пловдив) приема „Левски“ (София) в първи мач от финалната серия в женската волейболна лига „Демакс +“. Двубоят е тази вечер от 17:30 ч. в залата на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и ще може да бъде наблюдаван от феновете пряко по БНТ HD и БНТ Свят.

Ето и какво казаха преди мача старши-треньорите на двата тима:

Радослав Бакърджиев, „Левски“ - „Момичетата са добре, тренираме. Очакванията ми са за едни много оспорвани срещи, както приляга да бъде един финал. Надявам се да покажем в най-голяма степен възможностите си и естествено излизаме всеки мач с мисълта за победа. Дали са възможни изненади по време на срещите? Да, изненади винаги са възможни. Ще видим на самите мачове“.

Иван Петков, „Марица“ - „Готвим се в пълен състав, дори вчера имахме тренировка и във фитнеса. Ивелина Монова е възстановена (по време на полуфиналите с ЦСКА имаше настинка, б.р.) и, за щастие, всички момичета са на разположение. Домакинското предимство по-скоро задължава, отколкото дава. Финалните плейофи ще бъдат игра на психика и нерви и който издържи психологически, той ще успее. Разбира се, очакваме повече хора да ни подкрепят в залата, но в Пловдив винаги е имало публика, така че не се съмнявам, че и по време на финалите ще дойдат доста фенове. Пожелание? През целия сезон работим за крайния успех. Играем мач за мач и искаме да постигнем целта си!“

Програма за финалната серия можете да видите тук.