Сряда, 10 Септември 2014 14:45
(0 гласа)
Българска агитка подкрепя националите
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Агитка от около 30 българи ще подкрепя националите в предстоящите мачове от световното първенство. Днес от 17,40 часа българско време избраниците на Пламен Константинов излизат срещу Бразилия, а утре от 20,25 е двубоят с Германия. В събота и неделя пък са срещите с Куба и Финландия, а целта пред нашите е да се класират за финалната шестица.

Агитката, начело с председателя на Националния фенклуб Георги Христов, е оборудвана с тъпан, тромби, знамена и шалове на бъларския отбор. С колоритната група е и Мис Национален отбор по волейбол Ваня Запрянова. В Катовице пристигна и президентът на федерацията Данчо Лазаров, който е придружаван от вицепрезидента Иван Тодоров и генералния секретар Станислав Николов.

Тази сутрин националите тренираха един час в "Сподек Арена", където са двубоите от втората фаза на турнира.  Всички състезатели са здрави и готови за решителните сблъсъци. В следващите дни към отбора трябва да се присъедини Виктор Йосифов, кото претърпя операция на глезена във Варшава. По време на интервенцията са му били зашити 6 от връзките и е фиксирана по специална технология отчупената костица. Очакванията са той да поднови тренировки след около месец и половина.

 

Прочетена 644 пъти